Remek sütemény a megmaradt tojásfehérjék felhasználásához. 
Hozzávalók / 5 adag

Tészta
6 db tojásfehérje
20 dkg dió (darált)
20 dkg cukor
1 csipet fahéj
1 csipet só

Krém
4 dl tej
1 tasak vaníliás pudingpor
15 dkg vaj
10 dkg porcukor

Díszítéshez
5 dkg dió (darált)

Elkészítés

Tészta
A tojásfehérjéket a csipet sóval kezdjük el felverni, és ha már lágy hab állagot kapunk, adjuk hozzá a cukrot, és verjük kemény habbá. Végül óvatosan forgassuk össze a darált dióval és a fahéjjal.
A masszát osszuk két felé, és kb. 29x35 mm, sütőpapírral kibélelt tepsibe terítsük szét egyenletesen.
Külön-külön (ha légkeveréses a sütőnk, akkor akár egyszerre is) 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig süssük őket.
Ha már kissé kihűltek, fordítsuk meg, és óvatosan húzzuk le a sütőpapírt, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Óvatosan, mert ilyenkor még elég törékeny.

Krém
A tejből és pudingporból főzzünk pudingot, és hagyjuk kihűlni.
A szobahőmérsékletű, lágy vajat keverjük habosra a porcukorral, majd keverjük hozzá a pudingot, és ízlés szerint rumot vagy rum aromát.

Összeállítás, díszítés
A kihűlt lapokat vágjuk félbe (így 4 lapot kapunk). A krémet is osszuk 4 részre.
Egy lapot helyezzünk olyan tálra, deszkára, tányérra, amin majd vágni tudjuk a süteményt. Kenjük meg egy rész krémmel, tegyük rá a következő lapot, és így rétegezzük, amíg a 4. lap tetejére is rákerül a krém. A tetejét díszítésképpen szórjuk meg darált dióval.
Hűtőben pihentessük pár órát, mielőtt felszeleteljük. Ha szép szeleteket szeretnénk, a kést langyos vízben öblítsük le minden vágás előtt.
Ebből a mennyiségből nem sok, kb. 10 normál sütemény szelet lesz.