Mivel a sütemények melegen nagyon omlósak, hagyjuk 5-10 percig hűlni, mielőtt a tepsiből kiszednénk. Ebből az adagból nekem kb. 90 darab aprósüteményem lett. 
Hozzávalók / 6 adag

230 g finomliszt
150 g vaj (hideg)
100 g cukor
1 csipet só
6 teáskanál cukorgyöngy

Elkészítés

A lisztet elkeverjük a cukorral és a sóval, hozzáadjuk a kockákra vágott vajat, és sima tésztává gyúrjuk. A végén hozzádolgozzuk a cukorgyöngyöt is. Fóliába csomagoljuk, és kb. 30 percre betesszük a hűtőbe.
Lisztezett munkalapon a tésztát egy kb. 15x20 cm-es négyszöggé nyújtjuk. Éles késsel 1,5x1,5 cm-es kockákra vágjuk.
A kockákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 10-13 perc alatt megsütjük.