Semmi extra, kísérletezhetnékem támadt!
Hozzávalók/ 4 adag

4 db csirkecomb
4 db burgonya (nagy)
1 tk só
1 tk cayenne bors (őrölt)
1 ek kakukkfű
1 ek rozmaring
1 ek gyömbér (őrölt)
1 ek kardamom (őrölt)

Elkészítés

Burgonyát kockázzuk fel, ha olyan fajta, rajtahagyhatjuk a héját. Teregessük bele egy megfelelő méretű tepsibe.
Keverjük össze a sót és fűszereket, majd dörzsöljük be a combokat. Cayenne borsot hagyjuk el, ha nem szereted a csípőset.
Mehet rá a burgonyára, fedjük le alufóliával, majd adunk neki egy órát 180 fokon, alsó-felső sütéssel. Vegyük le a fóliát, és addig süssük, amíg jónak nem találjuk az ízlésünknek. Én jó ropogósra szoktam sütni rajta a bőrt, az kb. még 40 perc. Folyadék nem igazán kell hozzá, a csirke eleget enged magából.