Omlós mustáros tarja sok-sok zöldséggel, mindez egy tepsiben összesütve. 
Hozzávalók/ 4 adag

50 dkg sertéstarja (4 szelet)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
8 gerezd fokhagyma
2 ek dijoni mustár
1 közepes db lila hagyma
2 közepes db sárgarépa
60 dkg újkrumpli
10 dkg vaj
2 szál rozmaring
25 dkg koktélparadicsom
1 dl olívaolaj

Elkészítés

A tarjákat megtisztítjuk, fűszerezzük, megkenjük 4 gerezd aprított fokhagymával és mustárral mindkét oldalukat. Egy tálba tesszük, fóliával betakarjuk, és minimum egy éjszakát pihentetjük. Minél több időt hagyjuk pihenni, a végeredmény annál omlósabb lesz! :)
A hagymát, a répát és a krumplit ízlés szerint szeleteljük, majd egy vajjal kikent tepsiben rétegezzük.
Alulra mehet a krumpli, középre egy kevés vaj. Néhány szál rozmaringot ráfektetünk, majd a lila hagymával, répával, paradicsommal folytatjuk a "rétegezést".
Pár gerezd fokhagymát rádobunk, leöntjük az egészet olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk.
A zöldségágy tetejére fektetjük a tarjaszeleteket, és fóliával lefedve 180 fokon, 60 percig sütjük. Félidőben fordítsunk egyet a húsokon.
A 60 perc leteltével a fóliát levesszük, kicsit átkeverjük a zöldségeket, a húsokat pedig meglocsoljuk a tál alján összegyűlt szafttal. Mehet vissza a sütőbe fólia nélkül, 20-30 percre. Félidőben itt is fordítsunk egyet a húsokon, és locsoljuk meg még egyszer.
Ha a zöldségek megpuhultak és a hús is megpirult, már tálalhatjuk is!