Készítsétek el, megéri!
Hozzávalók:

a tésztához:
30 dkg liszt
4 evőkanál porcukor
1 evőkanál zsír
1db tojás
1dkg szalakáli
1 császárkörte aroma
1-2 dl tej

a krémhez:
20 dkg margarin
25 dkg porcukor
6 dl tej
6 evőkanál liszt
1 csomag vaníliás cukor (vagy 1,5 csomag vanília puding 6 dl tejben megfőzve, ha ez kihült, akkor a fenti mennyiségű margarinos porcukrot hozzá kell keverni.)

Elkészítés:

A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral.

A tejből liszttel sűrű pépet főzünk, és ha kihűlt, a margarinos krémhez keverjük.

A tésztalapokat megkenjük a krémmel. Másnapra szépen megpuhul és jól szeletelhető.

Mindenképpen hagyjátok állni egy napot.

Én a pudingos változatot választottam, nagyon finom lett!