Eddig háromszor készítettem el, aki evett belőle, dicsérte, főleg a vegák!;)
Hozzávalók / 4 adag

1 db halványító zeller
30 dkg paradicsom
50 dkg paprika
8 dkg sűrített paradicsom
4 teáskanál bazsalikom (ízlés szerint)
1 szál rozmaring
1 kávéskanál só
bors ízlés szerint
1 közepes db hegyes erős paprika (díszítésnek)
20 dkg vöröshagyma
5 ek napraforgó olaj
4 teáskanál fűszerpaprika
15 dkg hajdina (1 főre)
10 dkg bulgur (1 főre)



Elkészítés

Az olajon megdinszteljük a hagymát, amikor üvegesre párolódott, meghintjük a pirospaprikával, összeforraljuk, és félrehúzzuk a tűzről, kicsit visszahűtjük.
A feldarabolt lecsópaprikát hozzáadjuk, és összekeverjük az alappal, visszatesszük a tűzre, és nagy lángon sütni kezdjük, amikor már kicsit összeesett a paprikánk, hozzáadjuk a paradicsomot és a többi hozzávalót.
Pár percig fedő alatt pároljuk, majd a fedőt levéve készre sütjük. 
Amíg készül, elkészítjük a bulgurt és a hajdinát. Amikor elkészült, szépen megtálaljuk! Jó étvágyat kívánok!