Ez a sütés nélküli desszert villámgyorsan elkészül, és nagyon finom, remélem ízleni fog!

Hozzávalók:

5 dl tej
1 cs.vaníliás cukor
1 cs.vaníliás pudingpor
15 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 doboz mascarpone / 250 grammos/
30 db babapiskóta
1 dl tej
kb.5 darab őszibarack
szőlő

Elkészítés

A pudingport a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a pudinggal jól összedolgozzuk. Ez után sima kézi habverővel mehet bele a mascarpone.

Egy jénai tál aljába egy sor babapiskótát rakunk, kevés tejjel meglocsoljuk. Hámozott, szeletelt őszibarackkal beterítjük, a pudingos krém felét ráöntjük. Erre még egy sor babapiskóta kerül, végül a maradék krémmel betakarjuk.

Piros szőlőszemekkel díszítjük, jól lehűtjük. Tejszínhabbal kínálhatjuk.